Permanent makeup
Hos Beauty Expert værner vi om dit personlige udtryk. Hvert ansigt er unikt og derfor tager vi altid udgangspunkt i dine personlige træk, når vi vælger den farve, form og det look, der vil passe til dig. Hos os finder du ikke to kunder med de samme bryn/læber/eyeliner, for vores kunder er forskellige og vi skræddersyer hver behandling til den enkelte. Vi laver ikke behandlinger efter tendenser, der ændrer sig hvert år, men hjælper dig til at forbedre din egen unikke skønhed. Få dit personlige "naturlige look" hos Beauty Expert!

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og følger altid de seneste regler i Permanent Makeup
TAST-89179


Om Permanent Makeup
Permanent makeup kan være for dig, hvis:

• Hvis brynene er for korte, for smalle eller for lyse, mangler hår eller er asymmetrisk.

• Du har det svært ved at lægge makeup og det bliver aldrig perfekt eller det samme.

• Du vil gerne have et perfekt look på et hvilket som helst tidspunkt af dagen (og natten) uden at skulle bruge timer på din hverdagsmakeup.

• Du har allergi mod traditionel makeup eller har følsom hud.

• Du vil gerne bevare dit flotte look, når du svømmer, træner, går i bad og sover. Det kan være ideelt for kvinden, der konstant er på farten.

Under konsultationen kan du vælge nuancerne af din permanente makeup, og vi skitserer de områder på din hud, der skal pigmenteres. Pigmentet påføres kun på det øverste hudlag, hvilket gør det sikkert, hvis du ønsker at vende tilbage til dit naturlige look. Uden en touch up vil pigmenten falme fuldstændigt i løbet af 4-6 måneder. Det tager omkring tre uger for pigmentet at falme til den farve, du har valgt. I løbet af denne tid vil din hud heles fuldstændigt og fjerne overskydende farve undervejs. Derfor er det påkrævet at få en touch up inden for 4-6 uger efter den første behandling, for at fuldende dit look og sikre en lang levetid. Efter din touch up vil dit nye look holde 1,5-2 år.
Sådan forbereder du dig til Permanent Makeup
1. Undgå at indtage koffein eller sukker om morgenen før din behandling, da dette gør dine nerveender mere følsomme og forhindrer en effektiv bedøvelse. Undgå også at tage Ibuprofen, fiskeolie eller Aspirin i de sidste 10 dage op til din behandling, da disse produkter fortynder dit blod og kan forårsage øget blødning. Det er også en god idé at undlade at drikke alkohol aftenen før permanent makeup-behandlingen.

2. Eyeliner: Kom gerne med din eyeliner på, så jeg kan se, hvordan du normalt bærer den, men undlad at bruge mascara. Du kan også medbringe din eyeliner blyant. Hvis du har eyelash extensions, skal du fjerne dem senest 48 timer før behandlingen.
3. Øjenbryn: Kom med dine øjenbryn tegnet, præcis som du bedst kan lide dem. Vi hjælper med at forme dem for dig for at sikre, at de passer bedst muligt til dine øjne og ansigt. Du får altid mulighed for at godkende formen, inden vi begynder. Medbring gerne din øjenbrynsblyant, så vi kan matche farven.

4. Læber: Medbring din yndlings læbestiftsfarve eller nogle, du bedst kan lide. Så vil vi gøre vores bedste for at matche den. Hvis du nogensinde har haft forkølelsessår, skal du skaffe medicin og tage det dagen før, på dagen og dagen efter behandlingen.

5. Efter behandlingen vil du få rådgivning om efterbehandling for hver zone, hvor du har fået permanent makeup påført.
Vores pigmenter
Vi går højt op i sikkerheden under behandlingen og bruger kun EU REACH certificerede pigmenter, der er produceret og certificeret i overensstemmelse med gældende EU-regler.

Sammen med sterile engangsnåle og de nødvendige redskaber sikrer vi din fuldstændig sikkerhed under behandlingen.

Kontraindikationer
Inden du får foretaget din behandling skal du gøre os opmærksomme på, hvis du har følgende:


• Herpes
• Solskader
• Sår/Åbne sår (skadet hud eller slimhinde, der blotlægger det underliggende væv)
• Langvarig brug af visse medicin (antikoagulanter, antibiotika, orale præventionsmidler, andre hormonelle lægemidler), eksterne midler (abrasive skrubbemidler, syrer, topiske retinoider).
• Inden for syv dage efter "skønhedsindgreb" (rynke, fillers, kollagen)
• Øjenbetændelse
• Bygkorn
• Kontaktlinser
• Eksem
Få mere at vide
Book en gratis og uforpligtende konsultation for at møde din permanente makeup-specialist for at se, hvilken procedure der passer til dig, og stil alle de nødvendige spørgsmål.
Contact us in any convenient way:

E-mail: beauty_expert@mail.com
Phone: +45 50 65 63 71
Sølvgade 95, kld. tv
1307 København K
Social networks: Facebook | Instagram | Youtube

© All Right Reserved. Beauty Expert Academy.
e-mail us: beauty_expert@mail.com
Made on
Tilda