Lash Lift
Keratin Lash Lift fra Yumi Lashes
lash lift københavn
I vores klinik kan du få den mest berømte, naturlige og sikre Keratin vippelift fra Yumi Lashes. Det er et schweizisk produkt af høj kvalitet. Yumi Lashes er en ny teknik, der forlænger dine egne vipper. I stedet for at lave en traditionel perm, der ganske enkelt krummer vipperne. Det drejer øjenvipperne opad, giver dem længde, højde og volumen og ser ud til at have længere og tykkere vipper. Når du laver vippet, kan du også få dine vipper farvet ved at vælge mellem forskellige farver fra lys / mørkebrun til en dyb mascara sort.

Hvis dine vipper er svag eller beskadiget, kan du også tilføje en Organisk Lash Booster procedure til din vippeløft. Booster hjælper dig med at gøre vipperne stærkere, længere og tykkere og vil fungere som et balsam, hvilket gør dine vipper blødere efter proceduren for løftesløft.

Det er 100% vegan. Cruelty free. Ammonia & Paraben Free.


Før behandling
1. Fjern din mascara og eyemakeup mindst 30 minutter før proceduren.

2. Hvis du har brug for at farve dine vipper, bedes du gøre det mindst 48 timer før eller 48 efter proceduren. Du opnår det bedste resultat, hvis du får vipper farvet under din lash lift behandling.

4. Kom ikke for sent. Hvert trin af lash lift skal udføres på et bestemt tidspunkt. Hvis vi forkorte din behandling, får du ikke det samme fantastiske resultat. Hvis du ved, at du kan komme for sent - brug venligst et øjeblik og sende en sms eller ringe, så din vippeteknikker ved, hvornår du ankommer.

4. Kom alene. Hvis du medbringer dine familie eller venner vil de ikke være i behandlingværelse med dig og bliver nødt til at vente over 1 time i et venteplads, mens du slapper af og nyder din procedure.


Efter behandling
1. Hold dine vipper tørre i mindst 24 timer efter proceduren, undgå spa, varme brusebade, ansigtsbehandlinger eller hård træning på dette tidspunkt. Det vil sikre, at din lash lift-effekt holder længere.


2. Prøv ikke at sove med ansigtet nede første nat efter proceduren.

Efter 24 timer, når du vasker vipperne væk, gælder der ikke flere begrænsninger: du kan træne, svømme, sætte enhver form for makeup, inklusive mascara. Dit fantastiske Keratin Lash Lift-resultat vil holde i mindst 8 uger og vil kun være væk, når dine vipper ændrer sig under deres naturlige vippecyklus.


Ofte stillede spørgsmål
 • Vil lash lift skade mine egne vipper?
  Ikke hos os! I vores klinik bruger vi et højkvalitets Keratin Lash Lift fra Yumi Lashes. Med sit keratinkompleks plejer den dine vipper, forbedrer den naturlige struktur af dine vipper, og dens fikseringsløsning forsegler dine vipper efter proceduren for at sikre, at de er sikre mod den skadelige påvirkning af sol, regn, makeup osv. Faktisk, hvis du bruger mascara og vippebukker dagligt (som kan tyndere eller endda bremse ind i halvdelen af dine naturlige vipper), så vil dine vipper kun drage fordel af en Lash Lift-behandling og vise dig deres naturlige potentiale i længde og volumen.
 • Hvor ofte kan jeg lave Lash Lift?
  Det fantastiske resultat fra dit Keratin Lash Lift vil være med dig i mindst 8 uger, så du er besvær-free i mindst 2 måneder nu! Vippefarvning er den, der forsvinder i løbet af cirka 3-4 uger, så hvis du føler, at dit Lash Lift ikke er så mærkbart, som det var lige efter proceduren - forny blot din vippefarvning, og det vil give dig et fantastisk frisk look igen .
 • Hvad hvis jeg havde en dårlig oplevelse med vippeløftet fra en anden klinik før?
  Hvis du nogensinde har haft en dårlig oplevelse med lash lift fra en anden klinik, og de viste sig for tørre, for krøllede eller udbrændte, så ville det bedste råd være at vente mindst 4-6 uger, indtil du kan lave dit Keratin Lash Lift. Du kan bruge vippeserum og olier i mellemtiden for at give dine vipper ekstra hjælp til restitution. Efter en mislykket behandling er det altid en god idé at tilføje en Organic Lash BOOSTER til din behandling.
 • Hvordan kan jeg forlænge mine Lash Lift-resultater efter behandling?
  For at forlænge dine Lash Lift-resultater og forbedre et hverdagslook anbefales det at bruge Yumi Lashes Keratin Mascara dagligt efter behandlingen. Mascaraen er gennemsigtig og kan også bruges på bryn.
Visit our social media to see more pistures of our work and services
Contact us in any convenient way:

E-mail: beauty_expert@mail.com
Phone: +45 50 65 63 71
Sølvgade 95, kld. tv
1307 København K
Social networks: Facebook | Instagram | Youtube

© All Right Reserved. Beauty Expert Academy.
e-mail us: beauty_expert@mail.com
Made on
Tilda